Alt
12.11.2014

Pēc veiksmīgās koncertu sērija „Putni bez spārniem”, Ivo Fomins ar saviem grupas biedriem ir sācis veidot jaunu dziesmu programmu un šodien publicē pirmo singlu-„Nekas jau nebeidzas”.

Šī dziesma man un manai grupai ir ļoti būtiska, tā iezīmē jauna ceļa sākumu. Dziesmas melodija ir mana, bet es vēlos pateikties visiem grupas puišiem, kas strādājuši pie dziesmas skanējuma un aranžijas,” tā par savu jauno dziesmu saka pats Ivo.

 

Dziesmas teksta autors un Ivo labs draugs Guntars Račs piebilst:

 „Šī man pašam ir ļoti īpaša dziesma. Lai cik grūti arī nebūtu pārbaudījumi, kurus liktenis mums ir sagatavojis, vienmēr paliek cerības, ka mēs sasniegsim savus mērķus. Cerību zaudēt nedrīkst. Es šo dziesmu uztveru ļoti personīgi, jo tā ir arī par manu dzīves ceļu pa kalniem un bezdibeņiem. Pazīstu Ivo jau daudzus gadus un zinu, ka arī viņam ir ne viena vien rēta, kas gūta ceļā uz savu laimi, bet viņš nekad nav padevies un dara savu lietu, jo neviens par viņu labāk to neizdarīs. Dažreiz šķiet, viss, tālāk ceļa nav, taču atveras logs, atveras durvis un tu redzi, ka nekas nav beidzies. Arī gads, šķiet, tūlīt beigsies, bet mēs jau esam jaunā gada gaidās.”

Nākamajā gadā plānots ierakstīt un izdot jaunu albumu. Iepriekšējais albums „Pulss” nāca klajā 2011. gada pavasarī, kam sekoja viens no veiksmīgākajiem Ivo karjeras singliem dziesma „Putni bez spārniem”. Nu pienākusi kārta jaunām dziesmām un jauniem izaicinājumiem.

 

Dziesma ierakstīta Ivara Sudmaļa skaņu ierakstu studijā Liepājā, bet tās miksu un skaņas gala apstrādi „Labo ierakstu studijā” paveicis Jānis Kalve, ar kuru grupas mūziķiem ir izveidojusies ļoti veiksmīga sadarbība jau agrāk.